Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Musicveu ha cancel·lat el concert d’aquest diumenge amb Andrea Motis

Amb totes les entrades exhaurides fa setmanes, Andrea Motis Trio havia d’actuar al festival Musicveu aquest diumenge a l’Auditori Fòrum Berger.

En un comunicat l’organització del festival explica que arrel de la situació actual provocada pel coronavirus es veuen obligats a cancel·lar fins a nou avís els tres concerts que tenien programats al Musicveu.
Des de la Fundació Pinnae s’anirà informant durant les properes hores de les noves dates per tal que el públic pugui decidir la devolució de la seva entrada o bé assistir a la nova data proposada per cada un dels concerts.
Aquesta informació serà comunicada el més aviat possible i estan a l’espera que es proposin noves dates per programar els concerts i finalitzar el festival desitjant sigui un èxit tal i com fins ara estava sent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: