Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Dia del Graller i el Dansòmetre, entre els actes ajornats i suspesos del mes d’abril

L’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat que amb motiu de la prolongació de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del coronavirus, bona part de les activitats i actes públics que s’havien de desenvolupar a Vilafranca en les properes setmanes i que han quedat suspeses o ajornades.

En el terreny cultural, afecta a 5 espectacles professionals programats per l’Auditori i Cal Bolet: Wind (a la recerca del vent) i l’espectacle de La Xarxa Adéu Peter Pan previstos pel 5 d’abril, La llegenda de Sant Jordi del 23 d’abril, l’obra de teatre del vilafranquí Jordi Casanovas Sopar amb batalla del 24 d’abril i l’espectacle de dansa Cafuné previst pel 29 d’abril. Des de l’Ajuntament han informat que en el cas que algun espectacle no es pugui reprogramar o que a algú no li sigui possible assistir-hi, s’informarà del procediment de retorn de les entrades dels espectacles de pagament. També queden suspeses, almenys de moment, les exposicions que s’havien de fer als Trinitaris, a la Sala Dpas de l’Escorxador i a la Capella de Sant Joan.

La cultura popular també està afectada per aquesta nova mesura. Concretament, el Dia del Geganter del 5 d’abril, la Cantada de Caramelles del dia 17, Sant Jordi i el Dansòmetre. El Dia del Graller, previst pel cap de setmana del 24 al 26 d’abril, es farà el dia 22 de novembre per Santa Cecília.

Tampoc es faran les ballades de swing, el concert de la jove orquestra simfònica, el festival Hivernacle ni els concerts de l’escola de Música.

En el terreny de l’educació, estan afectades la corrandescola, el certamen de lectura en veu alta, l’activitat Sona a cinquè, les funcions de l’empresa Transeduca i les d’Anem al Teatre, així com el Cros Escolar de l’Escola Cristofor Mestre.
No es farà tampoc la Festa de l’Autisme del 5 d’abril i, en l’àmbit de la promoció econòmica la Fira del Vehicle d’ocasió es trasllada al juny i es suspenen mercats, les visites turístiques i el concurs caní del Pavelló Firal del proper 4 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: