Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic està tancat i l’OAC només obrirà els matins

Davant l’ordre de la Generalitat de tancament de grans zones comercials, gimnasos, locals d’oci, pistes d’esquí i establiments que no siguin serveis bàsics.

Davant l’ordre de la Generalitat de tancament de grans zones comercials, gimnasos, locals d’oci, pistes d’esquí i establiments que no siguin serveis bàsics o que no estiguin destinats a alimentació, l’Ajuntament de Vilafranca ha procedit a donar les ordres al servei d’Esports i a l’empresa concessionària per al tancament del Complex Aquàtic, que ho està a partir de les 17 h de la tarda de divendres.

Així mateix, i com a mesura provisional durant la fase 1 del PROCICAT, l’Oficina d’Atenció Ciutadana OAC de l’Ajuntament obrirà tan sols els dies laborables al matí de 9 a 14h i queda suprimida l’atenció a les tardes. Aquesta mesura s’afegeix a la limitació d’aforament que ja s’està aplicant a les dependències de l’OAC.

L’Ajuntament recomana que durant aquest episodi es realitzin la majoria de tràmits possibles per via telefònica o telemàtica per evitar aglomeracions a les oficines d’atenció presencial de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: