Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Complex Aquàtic anuncia que cobrarà una quota de manteniment mentre el centre estigui tancat

Aquesta mesura, ha generat un seguit de crítiques a les xarxes socials demanant explicacions al centre. No entenen perquè han de pagar aquesta qüota de manteniment si no s’està oferint el servei.

El passat 14 de març, el Complex Aquàtic va tancar les seves portes com a mesura preventiva pel coronavirus. El centre ha emès un comunicat explicant que treballen amb moltes dificultats, però atenent a dos objectius que són: mantenir els llocs de treball de tot el personal a través de la presentació d’un ERTE per poder seguir donant tot el servei un cop passi aquesta situació i dotar de contingut i mantenir el contacte amb tots els usuaris a través de les xarxes socials. En aquest sentit, els tècnics del centre fan sessions de fitness que han penjat en obert per a tothom, per tal d’intentar mantenir un mínim d’activitat física i alleugerir les hores de confinament.

Referent a les quotes d’abonats, des del Complex al·leguen que tot i que l’equipament estigui tancat, hi ha unes despeses estructurals com l’aigua, les despeses energètiques per mantenir-la o analítiques que han de poder assumir per tornar a reiniciar l’activitat un cop es restableixi la normalitat. Per aquest motiu, durant el període que estiguin tancats, es passarà una quota de manteniment cada 30 dies o la part proporcional, a tots el abonats de centre. Serà de 13,88 € per adult al mes i de 9,26 € per infants, joves i gent gran al mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: