Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CCAP lliura als ajuntaments les targetes moneder per a l’alumnat amb ajut de menjador

El CCAP lliura als ajuntaments les targetes moneder per a l’alumnat amb ajut de menjador

Les targetes de prepagament seran repartides entre avui i demà perquè arribin a les famílies que les necessiten.

La Generalitat ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador.

D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.

A l’Alt Penedès hi ha 2.000 alumnes amb ajut de menjador, per la qual cosa el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha demanat la col·laboració dels ajuntaments per fer arribar les targetes a les famílies. Cada targeta estarà carregada amb un import de 40 € i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les.

Juntament amb les targetes, el Consell Comarcal ha facilitat a cada ajuntament un llistat amb les dades de l’alumnat amb dret a ajut de menjador resident al seu municipi, per tal que les facin arribar a les persones beneficiàries.
Les targetes es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: