Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap incidència greu registrada al Punt Lila durant la Rua de Carnaval

L’Ajuntament de Vilafranca va instal·lar un punt lila la nit de la Rua de Carnaval des de les 10 fins a les 4 de matinada.

Els punts liles són espais d’informació i acompanyament per a les possibles víctimes d’agressions sexistes i d’informació i assessorament. Es tracten agressions de caràcter sexista, assetjaments, tocaments sense permís, comentaris ofensius o agressions de qualsevol mena i discriminatòries i també agrupa al col·lectiu LGTBI. El punt té una clara i evident funció pedagògica per fomentar la prevenció, especialment entre els joves, i en els ambients més nocturns.

L’educadora social Tània Martos i l’antropòloga Marta Izquierdo eren dues de les professionals del Punt Lila d’aquest divendres.Hi havia una parella de persones al punt situat a la Rambla i una parella itinerant que anava convenientment identificada.

S’estan recopilant les dades definitives per fer-ne una valoració final. Des de l’Ajuntament estan satisfets perquè tot i que es va registrar una trucada al telèfon habilitat, no hi va haver cap incidència greu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: