Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Atenció a les dones en situació de violència masclista

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix serveis mínims per cobrir l’atenció a les dones en situació de violència masclista.

Davant la situació de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària provocada pel Coronavirus COVID-19 i davant del risc que es produeixi algun cas de violència masclista, el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix serveis mínims per cobrir, entre d’altres funcions, l’atenció a les dones en situació de violència masclista.

Les dones que puguin patir aquest tipus de violència per part de la seva parella o exparella disposen dels recursos següents per demanar ajuda. El telèfon d’atenció i informació contra la violència masclista 900 900 120. En cas d’emergència davant d’una agressió, cal trucar al 112.

A les comissaries del Mossos d’Esquadra hi ha el Grup d’Atenció a la Víctima i s’hi pot presentar una denúncia, o anar directament als jutjats de violència de gènere.

Per qualsevol consulta o assessorament, cal trucar al telèfon del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Vilafranca 93 890 32 18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: