Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana les famílies beneficiàries de beques menjador rebran una tarja moneder

L’Ajuntament de Vilafranca està contactant amb les famílies beneficiàries de les beques menjador per repartir les targes moneder, que serviran per a la compra d’aliments.

Des d’ahir que es van rebre les 1.100 targetes moneder a l’Ajuntament, s’han iniciat els contactes amb les famílies beneficiàries de les beques menjador per tal que abans de finals de setmana estiguin totes repartides.
Des de l’Ajuntament s’informa que abans de divendres les famílies rebran a casa seva aquestes targetes moneder carregades amb 40€ que podran utilitzar en establiments d’alimentació que disposin de TPV.
Es recorda que és important conserva aquesta targeta, ja que si s’allarga el tancament dels menjadors escolars es tornaran a carregar.
Des de l’Ajuntament apunten que ha estat una gestió complicada donada la situació i s’ha buscat trobar la millor solució per garantir que aquests ajuts arribin el més ràpidament possible als seus usuaris i evitar els desplaçaments a les famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: