Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous es va produir la tercera mort a l’Hospital de Vilafranca per Coronavirus

L’informe actualitzat del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf en data de d’aquest divendres 20 de març a la una del migdia assenyala que hi ha 2 casos positius més ingressats a l’Hospital.

La mort va produir-se a primera hora de la tarda i va ser d’una persona que tenia patologies prèvies.
L’informe actualitzat del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf en data de d’aquest divendres 20 de març a la una del migdia assenyala que hi ha 2 casos positius més ingressats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. 6 casos positius han estat traslladats a altres centres. Al Garraf hi ha 33 casos confirmats, tres més que ahir, i ingressats a l’Hospital Sant Camil.
Al Centre de Rehabilitació de Vilanova i la Geltrú, igual que els altres centres del Consorci, també han reduït la seva activitat, i actualment només fan aquelles sessions urgents, amb l’objectiu d’evitar al màxim els contagis per Coronavirus .
Des d’ahir han estat rebent un allau de solidaritat per part de la ciutadania i empreses de la zona. Els ha arribat material molt necessari com mascaretes i algunes bates. Volem donar públicament les gràcies perquè és molt important disposar d’aquest material, a l’espera de què els arribin comandes realitzades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: