Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ángel de la Torre representarà el FC Vilafranca al torneig de FIFA entre equips de Tercera

El torneig del popular videojoc enfrontarà a jugadors dels 19 equips que conformen el grup V de Tercera Divisió.

Enmig d’aquesta aturada general causada pel coronavirus, els e-sports, o esports electrònics, es converteixen en el millor aliat a l’hora de suplir la mancança de competicions esportives. En aquests dies són moltes les iniciatives virtuals que han sorgit, com ara els tornejos en línia del videojoc de futbol FIFA.

Un exemple és el torneig que disputaran, a partir d’aquest dijous, els equips del Grup V de Tercera Divisió, entre els quals es troba el FC Vilafranca, que estarà representat pel jugador de la primera plantilla, Ángel de la Torre.

La competició, organitzada pel compte de Twitter 3div5 E-Sports (@3div5esports), consta d’un format amb partits de 9 minuts, fase de grups inicial, i unes posteriors eliminatòries entre els equips que la superin. Tres grups de cinc equips, i un de quatre, a falta del Reus Deportiu. D’aquesta manera, el degà penedesenc ha estat enquadrat al grup A, juntament amb l’Europa, el Castelldefels, el Figueres i el Manresa.

Els organitzadors han anunciat que tots els enfrontaments es podran seguir amb imatge i narració en directe a través de la plataforma Twitch, a partir d’aquest dijous a les tres de la tarda. El debut dels vilafranquins està previst pel mateix dia a dos quarts de sis i, un cop iniciada la competició, els espectadors podran gaudir d’un partit cada mitja hora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: