Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ajornen el Congrés Internacional de l’Enologia i el Cava pel coronavirus

Estava previst per al 27 de març i s’ha ajornat de manera indefinida fins a nova data.

L’Associació Catalana d’Enòlegs i la Confraria del Cava han decidit ajornar el Congrés Internacional de l’Enologia i el Cava, previst per al divendres 27 de març, davant la impossibilitat de tres dels ponents de desplaçar-se fins aquí. Dos dels tres havien de venir de França i el tercer d’Itàlia.

L’edició d’enguany, que preveia temes destacats com el gashing o la influència del canvi climàtic en els vins, s’havia de celebrar a la Wine Business School de Vilafranca, el proper 27 de març, però s’ajornarà de manera indefinida fins a nova data degut al coronavirus.

L’any passat, el Congrés Internacional del Cava es va celebrar a l’edifici de l’Enològica, a Vilafranca, i la Nit de l’Enologia el mateix dia a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona, a Subirats. La temàtica es va centrar en la sostenibilitat, igual que l’any anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: