Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A diferència del conjunt de Catalunya a l’Alt Penedès l’atur s’ha reduït aquest mes de febrer

Tot i que de forma lleugera els registres de desocupats a l’Alt Penedès han millorat respecte al mes anterior.

A la comarca hi ha un total de 5.343 aturats, 52 menys que al mes de gener. La taxa d’atur registral s’ha situat en el 10’4%. A Vilafranca l’atur baixa en 47 persones amb un total de 2.160 aturats, a Sant Sadurní hi ha 497 persones a les llistes de l’atur, el que suposa 3 persones menys que al gener. L’atur també es redueix als Monjos, en 24 persones, amb un total de 416 aturats i, en canvi a Gelida l’atur ha crescut en el darrer mes en 12 persones, arribant als 413 aturats.
Amb una mirada interanual, és a dir comparant el febrer d’aquest any amb el de l’any passat, es recull una millora de les dades. Al conjunt de la comarca hi ha 130 aturats menys, mentre que a Vilafranca s’ha reduït l’atur en 83 persones.
En canvi les dades d’atur del conjunt de Catalunya no són positives perquè l’atur ha augmentat el mes de febrer. En comparació al gener hi ha 1.532 persones desocupades més. En total, hi ha 395.214 aturats a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: