Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca disposarà des de dilluns d’una nova deixalleria mòbil

La nova deixalleria mòbil que substituirà els quatre punts fixes de minideixalleria instal·lats a diferents barris de la vila.

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat aquest dimecres la nova deixalleria mòbil que substituirà els quatre punts fixes de minideixalleria instal·lats a diferents barris de la vila. La nova deixalleria mòbil, sobre un camió, rotarà pels diferents barris de la vila i permetrà situar-se en llocs més estratègics i concorreguts i millorarà la seva mobilitat fent-la més fluida, tant pel que fa al seu desplaçament i estacionament, com per al transport dels residus recollits. La presentació la feia el regidor de Serveis Centrals i Mobilitat de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, a la plaça de la Sardana del barri de Sant Julià.
La nova deixalleria mòbil tindrà un ús per a elements que no es poden llançar en els contenidors de reciclatge i per a petits electrodomèstics. Tal i com explica Aureli Ruiz, amb aquesta iniciativa es pretén millorar les xifres de reciclatge a Vilafranca.
La deixalleria mòbil substituirà les quatre minideixalleries fixes i entrarà en funcionament el proper dilluns 2 de març i estarà disponible per tots els barris de la vila, de dilluns a dissabte tant als matins com a les tardes. Els horaris es podran consultar al web de l’ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: