Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà el Primavera Rock en benefici de la Fundació Amics del Joan Petit

Serà el 25 d’abril i tindrà un cartell musical potent amb les actuacions d’Oques Grasses, Ebri Knight, Portobello, Miquel del Roig, Jazzwoman, Joan Rovira, Xeic, Sixtur i PD Pawstor.

El proper 25 d’abril se celebra a Vilafranca el Torneig d’hoquei Joan Petit – Nens amb càncer 2020 organitzat pel Club Patí Vilafranca i el Club Patí Sant Ramon, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca. El torneig Joan Petit Nens amb Càncer és una jornada solidària d’hoquei patins que té com a objectiu la recaptació de fons per la investigació del càncer infantil, i que el 2006 ja es va celebrar a Vilafranca del Penedès. Per a la vintena edició la capital penedesenca pren el relleu a Reus i torna a acollir l’organització del torneig, en el qual hi participen uns 400 infants. A banda d’aquest esdeveniment esportiu, Vilafranca acull al llarg de tot l’any activitats amb la finalitat de recaptar beneficis. Un d’aquests actes és el festival Primavera Rock que se celebrarà al Pavelló Firal de Vilafranca el mateix dia 25 d’abril i que tindrà un cartell musical potent amb les actuacions d’Oques Grasses, Ebri Knight, Portobello, Miquel del Roig, Jazzwoman, Joan Rovira, Xeic, Sixtur i PD Pawstor. Les entrades ja estan a la venda i les primeres 500 tenen un preu reduït de 12 euros. Tots els beneficis aniran destinats a l’Associació Joan Petit. El festival l’organitza Musicat Memes amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, el CP Vilafranca, el CP Sant Ramon i Amics de Joan Petit – Nens amb càncer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: