Divendres, 2 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Veïns de Cal Rubió i La Rovira demanen ser informats en cas d’accident químic

El dimecres passat representants dels barris de Cal Rubió i La Rovira es van reunir amb la alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret.

Li van fer arribar la demanda dels veïns a ser informats en cas d’accident químic en el municipi tot i que es consideri pels cossos d’emergència que no hi hagi risc per a la gent. La iniciativa de recollir signatures per recolzar la proposta ve arran de l’accident del passat 10 d’octubre al municipi en que una fuita d’etilè en una de les canonades que passen properes al dos barris va alertar als veïns per l’aparatositat de l’escapament i, posteriorment, amb l’explosió en la planta petroquímica de Tarragona també pel mateix gas que va despertar de nou el neguit del veïnat al veure com la població de Tarragona tampoc no van ser informats. Els veïns de Cal Rubió i La Rovira sostenen que crea alarma l’absència d’informació i que la informació és necessària per saber com cal actuar en cas de risc i per tranquil·litzar en el cas que no hi hagi perill a la població. Els veïns de Cal Rubió i La Rovira demanen que els protocols del PLASEQCAT sobre avisos i informació en casos d’accidents químics s’haurien de revisar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: