Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tres penedesencs a la nova coordinadora nacional de Moviment d’Esquerres

Tres penedesencs a la nova coordinadora nacional de Moviment d’Esquerres

Joan Carles Robert serà el nou secretari del partit a nivell nacional. El vilafranquí Carles Esteve serà vocal en temes de ciutadania i cultura; i el vilanoví Joan Martorell ocuparà una altra vocalia.

Dissabte es va escollir la nova direcció nacional de MES, Moviment d’Esquerres. El partit dels socialistes sobiranistes compleix cinc anys d’existència i ha fet una clara aposta per obrir la formació a les seves bases i ampliar la seva presència al territori. A partir d’ara tindrà la figura d’un Coordinador Nacional en la persona de Josep Serra de Terrassa i amb tres penedesencs a la direcció.
Joan Carles Robert, de Calafell, serà el nou secretari del partit a nivell nacional i s’incorporen dos membres més del Penedès Garraf a la nova coordinadora: el vilafranquí Carles Esteve i el vilanoví Joan Martorell. Carles Esteve serà vocal en temes de ciutadania i cultura i Martorell en desenvolupament territorial i ensenyament.
La nova direcció de MES, Moviment d’Esquerres, vol potenciar la marca pròpia i la implantació als municipis. Actualment tenen regidors a les quatre demarcacions catalanes i aspiren a tornar a tenir representació al parlament. Els socialistes sobiranistes enceten una nova etapa en la que volen tenir veu pròpia i fer de pont entre diferents forces d’esquerres sobiranistes que defensen les llibertats i drets tant socials com a civils.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: