Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha iniciat la instal·lació d’una xarxa de calor alimentada amb Biomassa a Sant Martí Sarroca

S’ha iniciat la instal·lació d’una xarxa de calor alimentada amb Biomassa a Sant Martí Sarroca

Durant el temps que es realitzin les obres, es poden produir petites afectacions als usuaris dels centres.

Aquest dilluns s’han iniciat les obres d’instal·lació d’una caldera de biomassa i xarxa de calor per tal d’alimentar els sistemes de calefacció i aigua del Pavelló Poliesportiu, l’Escola Jaume Balmes i l’Escola Bressol El Xic Martinenc de Sant Martí Sarroca.
S’instal·larà un caldera de 540 kW de potència, que tindrà una producció prevista de més de 250.000 kWh anuals i un cost de projecte de 344.426€, cofinançats pel fons europeu FEDER i per la Diputació de Barcelona. Amb la nova caldera s’estima una reducció d’emissions de 120 tones de CO2 anuals. La peculiaritat d’aquest projecte és que la caldera podrà alimentar-se amb residus de sarment de vinya.
Durant el temps que es realitzin les obres, es poden produir petites afectacions als usuaris dels centres. Les obres de major afectació es realitzaran durant la setmana no lectiva de Setmana Santa, motiu pel qual no es preveuen majors afectacions en el funcionament normal dels equipaments. Les obres es prolongaran fins al juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: