Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Llorenç d’Hortons aprova per unanimitat el pressupost del 2020 de més de 3 milions d’euros

Sant Llorenç d’Hortons aprova per unanimitat el pressupost del 2020 de més de 3 milions d’euros

És el primer cop que el pressupost municipal de Sant Llorenç d’Hortons supera el 3 milions d’€, i la seva aprovació s’ha fet amb el vot favorable dels dos grups que tenen representació al consistori.

El passat 31 de gener en sessió plenària es va aprovar per unanimitat dels grups municipals presents els pressupost de Sant Llorenç d’Hortons per al 2020. Un pressupost que és de 3.059.696,54 euros aprovat per els 6 regidors al govern de Poble 2.0 i els vots dels 4 regidors a l’oposició d’Entesa per Sant Llorenç ERC-AM. En aquest ple encara no s’havia incorporat el representant del grup Avancen – Junts donat que la junta electoral de zona encara no ha remès el nomenament a l’Ajuntament.
Per primer cop, el pressupost municipal de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons supera els tres milions d’euros i s’incrementa pel que fa a ingressos en prop de 290.000 euros respecte el pressupost de 2019.
Conjuntament amb el pressupost, també es va aprovar, inicialment, la plantilla de personal, la relació de llocs de treball i les bases d’execució del Pressupost General municipal per a l’exercici 2020.
El grup municipal d’Entesa per Sant Llorenç – ERC – AM va justificar el seu vot favorable després de diverses reunions de treball amb l’equip de govern i per la inclusió de dues propostes que han vingut de la mà d’Entesa: la creació d’una partida per a polítiques d’habitatge i el compromís de l’equip de govern de vehicular a través de la participació ciutadana d’una part de la partida que es destini a inversions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: