Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV emeten la tertúlia ‘Oscaritzats’ aquesta setmana

Ràdio Vilafranca i Penedès TV ofereixen aquesta setmana el programa especial ‘Oscaritzats’, una tertúlia prèvia al lliurament dels Oscars.

La matinada del 9 al 10 de febrer tindrà lloc a Los Angeles el lliurament dels premis Oscars en la seva 92a edició. Es tracta d’una cerimònia que genera molta expectació a bona part del món i, per això, Ràdio Vilafranca i Penedès TV han organitzat una tertúlia prèvia per parlar de les pel·lícules nominades, les absències destacades i altres temes relacionats amb el cinema del moment.

La tertúlia, titulada ‘Oscaritzats’, compta amb la participació de Fredi Contreras, crític de cinema del Penedès en Xarxa de Ràdio Vilafranca, Lídia Oñate, experta en màrqueting cinematogràfic, Maria Antònia Claret, cineclubista, i Pablo Sancho París, director de la revista Industrias del Cine; i està presentada per la periodista Goretti Martínez.

‘Oscaritzats’ es podrà veure per Penedès TV aquest dimarts a dos quarts de quatre de la tarda; dimecres a dos quarts de deu del vespre, dijous a dos quarts de dotze del matí i divendres a dos quarts d’onze de la nit. També s’emetrà el cap de setmana a dos quarts de tres de la tarda, amb reposicions cada quatre hores.

La versió radiofònica del programa especial s’emetrà dijous i diumenge, de deu a onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: