Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca celebrarà aquest dijous el Dia Mundial de la Ràdio

L’Assemblea General de Nacions Unides va declarar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio per celebrar la seva importància com a mitjà de comunicació i millorar la cooperació entre emissores.

La finalitat és promoure a través de les ones l’accés a la informació, la llibertat d’expressió i la igualtat de gènere.
A Ràdio Vilafranca diversos programes dedicaran la atenció a aquesta celebració. Per exemple el programa Penedès en Xarxa que coordina Ràdio Vilafranca amb la participació de Bellvei Ràdio, Domenys Ràdio, Canal 20 i Ràdio Sant Sadurní obrirà el dia donant veu als oients demanant-los que parlin del mitjà i al llarg del matí participaran en el programa gent de ràdio com l’Albert Malla o els penedesencs Arnau Manyé i Txell Feixes. També es dedicarà la tertúlia de la gent gran a parlar de la ràdio d’abans. El Penedès en Xarxa s’emet de 9 a 12 del matí.
Per la seva banda el programa de les tardes Al teu aire dedicarà la primera hora, a les tres de la tarda, a buscar cançons amb la paraula ràdio en el títol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: