Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nico Roig ofereix tota una experiència auditiva al públic de l’Auditori

‘Yo siempre sueño que sí’ és una experiència auditiva de primera magnitud que fa ús d’auriculars i un micròfon binaural.

Divendres al vespre el músic i cantant català Nico Roig va oferir l’espectacle ‘Yo siempre sueño que sí’ a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Es tractava d’una experiència auditiva de primera magnitud. Una manera diferent de viure un concert amb auriculars i un micròfon binaural. Aquest dispositiu captava el so en 360 graus i de manera molt fidel a l’oïda humana. La música i les veus arribaven als espectadors en 3D a través d’uns auriculars que es poden abaixar o apujar al gust de l’oïent. El nou treball de Roig és introspectiu, un viatge íntim ple d’esperança i humor, tant en català com en castellà. Nico Roig s’acompanyava pel brillant duet de veus ‘Tarta Relena’ i pel músic Cote Fournier. El concert formava part del Festival Barnasants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: