Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossos i la Policia Local de Vilafranca engegen dispositius conjunts per prevenir els robatoris

L’acció s’ha posat en marxa per respondre a un increment dels fets delictius relacionats amb els robatoris amb força i amb violència i intimidació a Vilafranca registrat aquests darrers mesos.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès coordinadament amb la Policia Local de Vilafranca van posar en marxa diferents dispositius, a començament d’any, per prevenir els robatoris amb força i amb violència i intimidació al municipi.
En els darrers mesos s’ha detectat un increment dels il·lícits penals a Vilafranca. Com a mesura reactiva i alhora preventiva dels agents de la comissaria de l’Alt Penedès conjuntament amb la Policia Local de Vilafranca van iniciar diversos dispositius amb els objectius d’identificar i detenir les persones que portaven a terme els fets.
Al llarg del mes de gener efectius de les unitats de seguretat ciutadana i d’investigació en estreta coordinació amb membres de la policia local van identificar 78 persones  i van detenir de cinc persones.
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar per a dos d’ells el seu ingrés en centres com a mesura provisional i tres d’ells van quedar lliures amb càrrecs.
Els dispositius engloben la totalitat dels barris de Vilafranca, fent més incís en aquells a on els mapes delinqüencials assenyalen més activitat delictiva. A hores d’ara els dispositius continuen vigents i no es descarta que hi hagin més detencions.
Així mateix la comissaria de l’Alt Penedès ha engegat a tota la comarca un operatiu policial per detectar i detenir els autors de robatoris amb força a domicili.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: