Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

MMMM Studio és l’encarregat d’elaborar la imatge gràfica de la FM 2020

L’estudi, està situat a Barcelona i està format per dos penedesencs, el Joan Brull i la Gemma Fontanals, i la Gemma Terol, d’Alcoi.

El local del Servei de Joventut de Vilafranca al carrer de la Fruita va acollir aquest dimarts la primera roda de premsa de la Festa Major 2020 Es va desvelar la primera incògnita festamajorenca, l’estudi de disseny encarregat de fer la imatge gràfica d’enguany: MMMM Studio.

Els dissenyadors s’han basat en la idea d’una Festa Major on tothom hi participa i que, malgrat haver-hi tradicions que es repeteixen cada any, són viscudes de maneres molt diferents per cada persona. Per això, s’ha desenvolupat una imatge dinàmica amb aplicacions diferents segons el context.

El lema d’aquesta festa major és «IRREPETIBLE», ja que per molt que les tradicions es repeteixen, cada any es viu d’una manera diferent.

Per fer la imatge d’enguany, els dissenyadors van partir d’una sèrie de conceptes que per a ells defineixen la festa, com el dinamisme, el caràcter únic o les tradicions. Han elaborat una retícula base a sobre de la qual treballen. Hi ha una tipografia en rosa que es mou i pren formes diverses i a sobre uns dissenys fets a mà que ho fan més humà, li donen caràcter i que corresponen a diferents actes i àmbits de la festa.

A banda de l’equip de disseny, aquesta festa major 2020 compta amb un equip responsable de la comunicació digital. Un any més, se n’encarrerarà La Fatxenda, la factoria de comunicació i creació audiovisual integrada per Jordi Canchales, Eva Bertran i Sergio Ros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: