Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’un centenar de persones participen a la caminada per a gent gran a Vilafranca

Dimarts al matí, 150 persones van participar a una de les caminades del cicle de passejades que programa la Diputació de Barcelona per a gent gran.

D’aquesta manera s’incentiva a aquest col·lectiu a continuar fent esport i activitat física. La regidora de Salut i Esports de l’Ajuntament de Vilafranca els va acompanyar i va aprofitar per remarcar la importància de mantenir-se actius.

Els participants d’enguany eren de Vilafranca, però també de Roda de Ter i de Montgat, que venien a conèixer el municipi. És el cas de la Maria del Mar Isart que venia amb les seves amigues des de Roda de Ter.

Els participants van esmorzar al Pavelló de la Gamba i van posar-se en marxa passades les 10 del matí. Van descobrir els entorns de la capital de l’Alt Penedès, caminant per la muntanya de Sant Pau fins a Covides i van acabar de nou a la Zona Esportiva on van dinar plegats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: