Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’humorista Santi Rodriguez porta el seu espectacle ‘Infarto ¡No vayas a la luz!’ al Casal

Es tracta d’un espectacle basat en la seva pròpia experiència i que conté un humor satíric entorn de la mort i de les segones oportunitats de viure després d’un infart.

Divendres passat el Casal de Vilafranca acollia el monòleg de Santi Rodriguez, humorista que es va fer famós pel seu paper de ‘frutero’ a la sèrie televisiva ‘Siete Vidas’ i les seves actuacions al Club de la Comedia. Actualment Rodriguez està immers en un espectacle basat en la seva pròpia experiència i que conté un humor satíric entorn de la mort i de les segones oportunitats de viure després d’un infart.
‘Infarto ¡No vayas a la luz!’ és un espectacle sobre la seva manera de burlar a la mort i el seu jurament de gaudir aquesta segona oportunitat que li ha caigut del cel.
L’humorista i actor malagueny està molt satisfet de com està funcionant el monòleg i creu que el seu èxit és degut a que molta gent del públic es veu reflectida amb la seva història i amb el que transmet damunt l’escenari. Malgrat que ell i el seu equip ja estan treballant en un nou espectacle que veurà la llum al 2022, assegura que hi ha «infart» per estona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: