Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca dona suport als nous projectes del Centre Excursionista del Penedès

L’Ajuntament de Vilafranca dona suport als nous projectes del Centre Excursionista del Penedès

A través de diferents convenis l’Ajuntament de Vilafranca donrà suport al projecte de nou local del Centre Excursionista i a diferents activitats que l’entitat du a terme al llarg de l’any.

La setmana passada l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora d’Esports, Anna Doblas, i del regidor d’Hisenda, Aureli Ruiz, va signar convenis amb el Centre Excursionista del Penedès, representat pel seu president Jordi Solís, que estava acompanyat d’altres membres de la junta directiva de l’entitat.
Mitjançant aquests convenis es vehicula el suport municipal, d’una banda, al finançament del projecte de reforma, ampliació i millora del nou local social que el Centre Excursionista està impulsant al c/ Pere el Gran. El conveni per aquest suport econòmic tindrà una vigència de 3 anys.
D’altra banda, l’Ajuntament també signa un conveni de col·laboració anual, pel qual fa una aportació anual en suport a les activitats que fa l’entitat, en particular a la Marxa de Resistència 7 Cims, als concerts de cant coral i al Cicle d’Audiovisuals de Muntanya, a banda d’activitats culturals, esportives, mediambientals, solidàries i formatives que habitualment organitza el CEP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: