Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Gelida millora la xarxa WIFI del CIC i amplia la seva seguretat

L’Ajuntament de Gelida millora la xarxa WIFI del CIC i amplia la seva seguretat

L’Ajuntament de Gelida ha transformat l’actual xarxa WiFi de la Sala Gelid@, que feia més de 13 anys que no s’actualitzava, i ha instal·lat un nou servei que dóna xarxa sense fils als espais adjacents

Amb aquesta actuació es pretén modernitzar, racionalitzar i facilitar l’ús de la xarxa als usuaris de la Sal@ i al Punt TIC, així com, dels espais adjacents del Centre d’Iniciatives Culturals, com la Sala Polivalent, l’Espai Jove i el pati del CIC.
La xarxa wifi és un servei que s’ofereix des de la Sala Gelid@ mitjançant la gestió del Punt TIC per la Regidoria de Societat de la Informació i el Coneixement. El Punt TIC és un espai orientat al desenvolupament de processos integrals d’alfabetització digital i d’accés a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic i ajuda personalitzada. És el lloc on les persones participants realitzen accions per a la seva capacitació tecnològica, desenvolupant així les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital.
L’actuació s’ha centralitzat en millorar els procediments d’accés mitjançant un sistema de registre amb limitació temporal gestionat en horari d’atenció del CIC i que permet l’accés també fora d’aquest horari per donar un millor servei, i així millorant la gestió d’usuaris i usuàries i millorar la seguretat mitjançant un encriptat avançat.
Amb aquesta millora, s’ha consolidant la infraestructura de xarxa existent millorant la seguretat i facilitant el seu ús en tot l’edifici, i així permetre la utilització d’internet en actes, municipals i d’entitats, que es celebrin en aquestes instal·lacions millorant la cobertura de la xarxa, així com, les diverses entitats que fan ús de l’edifici.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: