Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de la Gala + Dansa omple l’auditori municipal de Vilafranca

Tots els fons recollits van destinats a Yakaar Àfrica, una ONG que destina els seus esforços a desenvolupar diversos projectes al Senegal.

Dissabte passat tenia lloc la segona edició de la gala benèfica + Dansa que ja comença a consolidar-se com a proposta artística al municipi. L’esdeveniment era una trobada entre l’Escola de Dansa Cas de Vilafranca i altres escoles de fora de la comarca, enguany vingudes de Barcelona, Sabadell i Cornellà.
L´Escola de Dansa Cas pretenia consolidar un any més aquesta proposta artística com una oportunitat de compartir la Dansa amb altres escoles i donar-la a conèixer a Vilafranca. Les escoles que participaven són Som-hi Dansa de Barcelona, Soul Dance Center de Sabadell, Companyia
SDS de Cornellà i la mateixa Escola Dansa CAS.
Tots els fons recollits van destinats a Yakaar Àfrica, una ONG que destina els seus esforços a desenvolupar diversos projectes al Senegal, concretament a les poblacions més pobres d’Àfrica.
L´objectiu principal de Yakaar Àfrica és que la població tingui un futur més digne ajudant-los a crear projectes de desenvolupament sostenible i autosuficients com la restauració d´escoles i centres sanitaris, cultius de conreus de cereals, tallers de roba, creació de granges i molts altres. Des de l’organització de la gala es mostraven molt satisfets de la gran afluència de públic que va omplir l’Auditori municipal de Vilafranca de gom a gom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: