Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda felicita els Monjos i Castellví per la lluita contra les lletres sexistes al carnaval

La Ruda felicita públicament la tasca dels ajuntaments de Castellví de la Marca i Santa Margarida i els Monjos en relació a la rua de Carnaval.

Ambdós ajuntaments han decidit premiar carrosses i comparses que no facin servir músiques amb lletres sexistes a la rua dels seus pobles. Des de l’assemblea feminista La Ruda ho celebren i exigeixen que sigui «una mesura que tots els ajuntaments del Penedès vegin com a necessària i obligatòria». En un comunicat, La Ruda defensa que «vetar cançons amb contingut masclista no és censura o manca de llibertat d’expressió, sinó que és anar directament contra el masclisme i la cosificació de la dona».

Des de l’assemblea feminista creuen que «el feminisme sempre defensarà que qualsevol persona vagi vestida com vulgui, balli com vulgui i se senti completament lliure de fer el que vulgui dins els límits del respecte mutu i la coresponsabilitat; i això no és compatible amb l’existència i normalització de les lletres masclistes».

També es mostren esperançades perquè cada any més ajuntaments vegin la necessitat de fer fora el masclisme de tots els espais.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: