Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rua de Carnaval de Vilafranca, aquesta nit en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV

30 carrosses i 10 comparses participen aquest divendres a la rua de Carnaval de Vilafranca, que serà emesa en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV

La rua posarà punt i final aquesta nit de divendres a la celebració del Carnaval a Vilafranca. 30 carrosses i 10 comparses del Penedès i el Garraf participaran en aquesta cita organitzada pel Casino Unió Comercial i l’Ajuntament de Vilafranca.

La sortida de la rua tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre des de l’Avinguda de Tarragona amb el carrer de Moja. La comitiva pujarà per l’Avinguda de Tarragona fins a la Rambla de Sant Francesc; després passarà per la Rambla Nostra Senyora i l’Avinguda de Barcelona fins arribar al carrer del Cid.

Ràdio Vilafranca i Penedès TV faran una retransmissió conjunta de la rua en directe a partir de dos quarts de deu del vespre amb la conducció d’Àlex Santamaria i els comentaris tècnics de Marc Izquierdo i Anna Serrano.

A Penedès TV, la retransmissió es podrà veure en reemissió a la matinada, a partir de les 3, i l’endemà dissabte, a les onze del matí i a dos quarts de set de la tarda. També el diumenge a les vuit del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: