Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rua de carnaval de Santa Margarida i els Monjos en directe per Penedès Televisió

La retransmissió s’iniciarà a 2/4 d’1 del migdia del diumenge 23 de febrer, i recollirà el pas de les carrosses i comparses per davant de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Vint-i-cinc carrosses i comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que aquest any ha fet una aposta clara pel foment de les músiques lliures de sexisme.
La rua estarà encapçalada per un grup de persones voluntàries que lluiran samarretes liles i elements per fer visible el rebuig contra les manifestacions sexistes o LGTBIfòbiques al carnaval del municipi.
Enguany, per tercer any consecutiu, la rua serà retransmesa en directe per Penedès Televisió. L’emissió s’iniciarà a dos quarts d’una del migdia i permetrà que els espectadors puguin veure minut a minut el desenvolupament de la rua des de davant de l’Ajuntament, amb la conducció d’Àlex Santamaria i els comentaris tècnics de la regidora Esther Marmaneu.

La retransmissióeEs podrà tornar a veure en reposició a les sis de la tarda i a dos quarts d’onze de la nit del mateix diumenge. També l’endemà, dilluns, a dos quarts d’onze del matí.

La concentració de la rua es farà al carrer de Maria Aurèlia Capmany i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, aniran cap a l’avinguda de Cal Rubió, el carrer d’Eugeni d’Ors, el carrer de Núria i l’avinguda de Catalunya fins al punt d’informació del mercat. En cas de pluja, la rua es faria el diumenge 1 de març, a les 11 del matí.

Els actes de carnaval als Monjos inclouen nombroses activitats que s’iniciaran aquest dijous dia 20 amb l’arribada del Rei Carnestoltes i una gran confettinada davant l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: