Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista penedesenca Txell Feixas presentarà el seu llibre ‘Dones valentes’ a Vilafranca

La medionenca Txell Feixas és la corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a l’Orient Mitjà des de Beirut.

Ha cobert la guerra contra Estat Islàmic a l’Iraq, la caiguda del Califat des de Rojava o les Marxes pel Retorn a la Franja de Gaza.
Dones Valentes parla de les dones que han passat per la seva vida com a corresponsal i que tenen històries que podrien ser l’argument d’una pel·lícula. A l’Orient Mitjà hi ha una revolució en marxa, persistent i determinada com cap altra a la regió, comença just quan neix una nena, i continua en la seva infantesa, joventut, plenitud i vellesa. La revolució de les dones és una lluita sense treva ni final contra el patriarcat secular que domina la política, la cultura i la societat.
La presentació del llibre a Vilafranca tindrà lloc el proper dijous, dia 5 de març, a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca a dos quarts de vuit del vespre i consistirà en una conversa amb el cap d’Informatius de RTV Vilafranca, Josep M Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: