Diumenge, 28 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La penedesenca Cristina Almirall ha creat el col·lectiu de dones amb barba ‘Som Barbàrie’

La col·laboradora de Ràdio Vilafranca i copresentadora del programa ‘Posem-nos Sèries’ Cristina Almirall ha decidit no treure’s els pèls de la barba.

I no només això, sinó que ha decidir crear un col·lectiu amb una companya que ha escollit aquesta mateixa opció, la Mar Llop. Amb l’objectiu de compartir les vivències i les inquietuds de portar barba i sobretot, per lluitar contra una idea de bellesa estereotipada, van unir-se sota el projecte Som Barbàrie.

Almirall confessa que la resposta de l’entorn proper ha estat positiva, però que no ha estat així a Internet.

El grup, on estan convidades totes les dones que duen barba, es va reunir per primer cop el 23 de gener al bar La Raposa del Poble-sec, a Barcelona. Hi van participar una quinzena de dones i tenen prevista una segona trobada al mateix lloc el proper dilluns 17 de febrer a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: