Dimecres, 20 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau ha celebrat el seu primer aniversari aquest dissabte

La Nau, ubicada al carrer Baltà de Cela, és un equipament municipal específic per al col·lectiu jove, adaptat a les demandes i interessos juvenils, i que ha d’esdevenir un lloc de referència per a la joventut de Vilafranca.

Aquest dissabte l’espai jove va celebrar el seu primer any de vida amb una jornada farcida d’activitats. Van començar a les 10 del matí amb una jornada de portes obertes a l’equipament. El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, juntament amb la tècnica i les dinamitzadores de l’espai, van ensenyar les instal·lacions a totes aquelles persones que s’hi van acostar. Medialdea explicava que havia estat un any intens.

La tècnica de Joventut responsable de l’Espai Jove La Nau, Núria Albornà, explicava que un dels objectius fonamentals era donar-se a conèixer als joves.

Al migdia es va fer un vermut amb la Sidral Brass Band al pati interior de l’equipament. A la nit, va arribar el plat fort de l’aniversari amb un doble concert de rap feminista. Van obrir La Clika Pika i van donar pas a Tribade, un dels grups del moment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: