Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès-Garraf lidera la tramitació de noves altes d’autònoms i empreses

L’any 2019 el Servei d’Iniciatives Econòmiques va tramitar l’alta de 17 noves societats i de 119 noves persones autònomes a l’Alt Penedès i el Garraf.

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor són un servei en què les persones interessades poden tramitar l’alta en el Règim Especial de Treballador Autònom per iniciar un projecte empresarial per compte propi. El Servei d’Iniciatives Econòmiques ofereix aquest recurs de forma completament gratuïta a les persones emprenedores, i durant l’any 2019, va donar d’alta a 17 persones autònomes societàries i a 119 persones autònomes com a empresari individual. Aquest total de 136 persones ateses pel servei suposa el 8,46% de totes les altes realitzades l’any 2019 als Punts d’Atenció a l’Emprenedor de la província de Barcelona, amb el que la Mancomunitat encapçalada la primera posició en el rànquing que elabora la Diputació de Barcelona.
La Mancomunitat acompanya a les persones que volen emprendre un projecte de negoci.
Arran de la crisi econòmica, ja fa uns anys es va notar un increment d’iniciatives, tot i que moltes no eren per vocació sinó per necessitat.
La Raquel Fontal és usuària del servei i tot i tenir clar els projecte junt amb la seva sòcia, reconeix que els ha estat útil.
Mitjançant els 12 punts d’atenció en el territori, l’any 2019 la Mancomunitat Penedès-Garraf va atendre 1.000 persones que volien desenvolupar un projecte empresarial, i va formar 233 persones mitjançant les 15 jornades que va organitzar amb els ajuntaments de Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilafranca, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
2020-02-04-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: