Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gent de Vilafranca es bolca en el suport a la vídua del Rei Carnestoltes

Després de la sobtada mort del rei Carnestoltes de Vilafranca, aquest dimarts a la tarda es va instal·lar la capella ardent a la Plaça de la Vila.

La desconsolada vídua i la resta de la cort del rei va rebre el suport de vilafranquins i vilafranquines durant la tarda.

En el transcurs de la vetlla, va tenir lloc un taller de fer sardines pels infants i el grup de Ministrers de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet va posar-hi música en directe per fer l’acte més solemne. L’acte, a més, comptava amb la col·laboració del grup de teatre Ni tu ni ningú.

Avui Dimecres de Cendra a partir de les sis de la tarda a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al parc Tívoli. La comitiva de l’enterrament està formada per la Mort, els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca, el carruatge mortuori a cavall que traslladarà el fèretre del Rei Carnestoltes, les autoritats de la Cort, vídua i ploraneres i la Banda de Música de l’EMM M. Dolors Calvet.

L’enterrament passarà pels c/ Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, rbla. Nostra Senyora, av. Tarragona i c/ Bisbe Morgades. Arribats al Tívoli, es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat i es farà la incineració del Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca. Tot seguit, sardinada popular a càrrec de l’Associació de Barbuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: