Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Federació socialista de l’Alt Penedès -Garraf reforça el partit al territori

La Federació socialista de l’Alt Penedès -Garraf reforça el partit al territori

En el seu sisè congrés, a Vilanova, els socialistes han escollit aquest dissabte els diferents òrgans de la direcció del partit al territori.

La comissió executiva, aprovada por unanimitat, estarà novament liderada pel vilanoví Juan Luis Ruiz. El vilafranquí, Francisco Romero i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido seran el viceprimer i la viceprimera secretaris.
Els socialistes també han marcat el seu full de ruta per als propers anys. Un camí centrat, diuen, en temes com la mobilitat, l’educació o la sanitat, però sobretot destacant la cohesió social. I demanen una major implicació del pressupost de la Generalitat.
Respecte l’Alt Penedès Romero remarca el municipalisme treballant per la igualtat d’oportunitats i el medi ambient.
Al congrés hi van participar Carles Ruiz, com a membre de l’executiva federal del PSOE, i el diputat al Congrés José Zaragoza , que creu que el recolzament obtingut a la Federació és un reflex dels bons resultats electorals dels socialistes al territori.
La Federació socialista de l’Alt Penedès-Garraf ha ratificat el seu compromís i la seva aposta per un estat federal. Volen ser, diuen, una federació activa que estigui al costat dels problemes de la societat; participativa, per generar debat i propostes, i útil, sent conscients, asseguren, dels valors del diàleg.

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: