Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Camerata Penedès s’estrena com a orquestra resident a l’Auditori amb el Magnificat de Bach

La Camerata Penedès s’estrena com a orquestra resident a l’Auditori amb el Magnificat de Bach

Aquest diumenge a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb El Magnificat de Bach amb la Camerata Penedès i la Polifònica de Vilafranca.

La Camerata inicia etapa i ofereix un repertori especial.
Locatelli farà viure la desesperació d’Ariadna, filla de Minos i Pasífae, quan veu que el seu estimadíssim Teseu l’ha abandonada en una illa, sola, mentre la seva germana i ell marxen amb vaixell a viure el seu amor lluny d’ella. El dramatisme i expressivitat de Il Pianto d’Arianna endinsarà en una vetllada plena de contrastos.
La battaglia de Biber farà un homenatge directe al Penedès, obra dedicada a Bacchus, deu del vi, de les vinyes i de la disbauxa. En aquesta batalla Biber va incloure recursos instrumentals realment innovadors a la seva època que després van ser més habituals.
La Polifònica de Vilafranca s’hi afegirà per tancar el concert amb la cirereta del pastís, El Magnificat. Una de les obres corals cabdals de J.S. Bach que juntament amb la Missa en si menor, és de les poques obres del compositor basades en un text llatí.
La Camerata Penedes és orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, fet que implica disposar de l’espai d’assaig i l’estrena de concerts. L’objectiu és també generar sinergies entre les escoles de música de Vilafranca i l’orquestra, tot creant un teixit musical i pedagògic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: