Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Humana lliura a l’Ajuntament de Torrelles vals de roba per a famílies amb pocs recursos

L’any passat la Fundació Humana va recollir unes 8 tones de roba, sabates i complements que han tingut una segona vida gràcies a la recuperació i el reciclatge.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha lliurat 10 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Torrelles per a què els distribueixi entre veïns amb dificultats econòmiques. Són vals bescanviables per roba, així que aquesta iniciativa permet que es pugui canalitzar l’ajuda cap a famílies amb necessitats de vestimenta bàsica.
El lliurament de bons d’ajuda s’inclou dins el programa d’acció social que Humana desenvolupa amb els seus col·laboradors, entre els quals es troba l’Ajuntament. El Programa de Suport Social d’Humana reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de la roba i el calçat usats als municipis on és present, i així col·labora en l’ajuda a col·lectius desafavorits. Els bons estan valorats en 30 euros cadascun i permeten adquirir gratuïtament roba a les botigues de moda sostenible que la Fundació té a Barcelona.
La Fundació gestiona el servei de recollida selectiva de tèxtil usat a Torrelles de Foix, i l’any passat hi va recuperar 8 tones. És l’equivalent a 18.000 peces de roba que han tingut una segona vida gràcies a la reutilització i el reciclat. Els veïns poden donar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen per a donar-los una segona vida mitjançant la reutilització i el reciclatge. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: