Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Història del Cava’ nominat com a millor llibre de totes les edicions del Gourmand 1995-2020

‘Història del Cava’ nominat com a millor llibre de totes les edicions del Gourmand 1995-2020

L’estudi publicat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia es va presentar a l’abril de 2016 i va rebre el Premi Gourmand 2017 al millor llibre del món en la categoria història del vi.

Ara ha estat nominat entre els quatre millors llibres del món publicats entre 1995 i 2020, en la categoria història del vi, premis que es lliuraran a París entre el 3 i el 7 de juny, en la celebració del 25è aniversari dels Premis Gourmand que s’han anat organitzant en diverses ciutats del món. L’autor del llibre és el penedesenc Santi Borrell que recorda que ‘va ser tota una responsabilitat i un repte dedicar molts anys a completar l’estudi, amb el suport de moltes persones que malauradament ja no hi són com Ramon Bosch de Noya, Joan Milà, Antonio Colomer, Joan Forns, Joan Roca o Lluís Vallverdú’. A més també subratlla que la DO Cava li va negar de forma reiterada una sèrie de dades històriques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: