Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Graciela López ha guanyat la Travessa dels Oscar 2020

En aquesta edició hi va haver tres persones que van encertar les tres categories, entre les més de 680 que van participr-hi.

La Travessa dels Oscar d’enguany, organitzada pel cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca, ja té la seva guanyadora. La vilafranquina Graciela López ha encertat les 7 categories de la present edició, en la qual van participar 682 persones. Aquest any hi van haver tres finalistes, que van encertar totes les categories. El lliurament dels premis va tenir lloc dijous 13 de febrer, amb una sessió especial on es va projectar a la sala Zazie la pel·lícula ‘Una gran mujer’, del director Katemir Balogov, candidata als Oscar en la categoria de Millor pel·lícula Internacional i premiada al Festival de Cannes 2019.
Graciela López, es va endur tots els premis de la Travessa. Les dues finalistes, Alba Caralt i Àngela Rosell van rebre per la seva banda un premi de consolació.
Comentar que aquest any, l’increment de participació ha sigut d’un 60% més, respecte l’any anterior, valoració molt positiva per part de les entitats organitzatives. Cal destacar la sorpresa que la pel·lícula que es postulava com la gran triomfadora de la nit dels Oscar, ‘1917’ es va quedar sense aquest guardó.
Des de l’organització volem agrair a totes les persones que han participat i a tots els col·laboradors que cedeixen els premis de la Travessa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: