Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Pagès com a president i Gerard Ametllé com a cap de colla dirigiran els Xicots

Recuperar els castells de 8 i mig, fer créixer la massa social i la presència de joves dins de la colla serien els principals reptes de la directiva dels Xicots per aquest proper any.

Divendres Cal Noi Noi, la seu social dels Xicots de Vilafranca, acollia l’assemblea on es presentava la nova junta directiva que dirigirà la colla en la propera temporada. Una Assemblea que va ratificar el projecte que encapçala Enric Pagés com a president i Gerard Ametllè com a cap de Colla.
Ametllé ha estat aquests darrers 3 anys com a cap de pinyes, i afronta amb il·lusió el repte de ser cap de colla dels Xicots amb la voluntat de recuperar el nivell de castells de 8 i mig el més aviat possible. Tot plegat de la mà de fer créixer també la base social de la colla.
De la seva banda, Enric Pagès remarcava que es pretén ser una junta molt democratitzada amb assemblees trimestrals per tal d’incentivar la participació de tota la colla en la presa de decisions. Una de les idees principals és poder recuperar camises, un fet que totes les colles han patit en els darrers anys, i fer entrar més gent jove.
El proper divendres dia 14 de 1/4 de 8 del vespre a 2/4 de 9 de la nit s’iniciaran els de canalla, per després a partir de les 10 de la nit començarà l’assaig de “massoques”. El 28 de febrer es reprendrea els assaig generals de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: