Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Engega la setena edició de l’Hivernacle amb l’actuació entre altres de ‘El petit de Cal Eril’

Aquest divendres s’inicia una nova edició del Festival Hivernacle, amb un concert amb ‘El Petit de Cal Eril’ com a grup més destacat i amb la participació com a grup emergent de ‘Kids from Mars’.

Cal Bolet acollirà divendres a la nit el primer dels concerts de l’edició d’aquest 2020 del festival Hivernacle, que enguany ha variat el seu format creixent en nombre d’actuacions i oferint més espais.
Carles Ribot, representant de Brave Coast que són els organitzadors del festival, explicava que el primer concert que serveix de presentació de l’edició del 2020 ofereix també una pinzellada del que vol ser l’Hivernacle. Un grup emergent, un grup consolidat i els seus dj’s.
Enguany s’ha volgut fer una programació més àmplia, començant aquest divendres 7 de febrer, i continuant durant el mes de març amb diferents concerts fins arribar al cap de setmana del 20 al 22 de març en que tindrà lloc el gruix dels concerts.
El primer concert tindrà lloc aquest divendres a Cal Bolet amb El Petit de Cal Eril com a cap de cartell. La resta de concerts i activitats es faran del 6 al 22 de març a diferents indrets de Vilafranca, com l’Auditori, el Claustre de Sant Francesc o la plaça de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: