Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actes del Carnaval de Vilafranca es clouran divendres amb la Rua

Demà, dimarts a dos quarts de sis de la tarda i fins a les set s’instal·larà la Capella Ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la plaça de la Vila.

En el transcurs de la vetlla, es farà un taller de sardines pels infants i actuarà el grup de Ministrers de l’EMM M. Dolors Calvet. L’acte compta amb la col·laboració del grup de teatre Ni tu ni ningú.
Dimecres de Cendra a partir de les sis de la tarda a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al parc Tívoli. La comitiva de l’enterrament està formada per la Mort, els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca, el carruatge mortuori a cavall que traslladarà el fèretre del Rei Carnestoltes, les autoritats de la Cort, vídua i ploraneres i la Banda de Música de l’EMM M. Dolors Calvet.
L’enterrament passarà pels c/ Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, rbla. Nostra Senyora, av. Tarragona i c/ Bisbe Morgades. Arribats al Tívoli, es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat i es farà la incineració del Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca. Tot seguit, sardinada popular a càrrec de l’Associació de Barbuts.
I divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc la Rua de Carnaval que comptarà amb la participació de 30 carrosses i 10 comparses. El recorregut serà l’habitual, av. Tarragona, rbla. St. Francesc. Rbla. Nostra Senyora i av. Barcelona fins al c/ Cid.
En acabar, a la rambla de Sant Francesc, tindrà lloc la festa final de Carnaval amb Dj Jordi Rivas. La rua és un acte organitzat pel Casino Unió Comercial i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: