Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El XXII Cicle de Cava Jazz continua dissabte amb Marc Ferrer Trio & Marian Barahona

El XXII Cicle de Cava Jazz continua dissabte amb Marc Ferrer Trio & Marian Barahona

Marc Ferrer Trio és una formació que rememora la millor tradició del piano jazz des d’una òptica particular, amb composicions pròpies però sempre fidels a l’essència de l’estil.

En aquesta ocasió incorporen la veu de Marian Barahona, cantant de reconeguda trajectòria que ha col·laborat amb nombrosos grans artistes de l’escena del jazz. Oferiran un repertori enèrgic ple de clàssics i composicions pròpies amb un estil basat en el jazz i el blues més primigeni, amb pinzellades de gòspel i soul.
El concert tindrà lloc al Centre recreatiu “La Cooperativa” a les onze de la nit. La venda d’entrades serà a taquilla el mateix dia del concert, a partir de les dos quarts d’onze. Com sempre, qui vulgui podrà obtenir el pack de menú + entrada al concert reservant als restaurants Cal Pau Xich o Can Güell. A la mitja part es podran degustar els productes de Caves Ferret i del Molí d’Oli Antoni Lluch (Ca La Madrona), que patrocinen aquest acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: