Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca ha mort asfixiat fent exercici aquesta matinada

Com és costum per part del Rei Carnestoltes i la seva Cort, la matinada d’aquest dilluns a dimarts han estat celebrant una gran festa plena d’excessos al teatre Cal Bolet.En el moment àlgid de la celebració i enmig d’un ball, una cinta groga s’ha enredat al voltant del coll del monarca i ha caigut desplomat i asfixiat.

Avui dimarts a dos quarts de sis de la tarda i fins a les set s’instal·larà la Capella Ardent de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a la plaça de la Vila. En el transcurs de la vetlla, es farà un taller de sardines pels infants i actuarà el grup de Ministrers de l’EMM M. Dolors Calvet. L’acte compta amb la col·laboració del grup de teatre Ni tu ni ningú.

Demà Dimecres de Cendra a partir de les sis de la tarda a la plaça de la Vila es farà la darrera vetlla i a les set sortirà el seguici fúnebre en direcció al parc Tívoli. La comitiva de l’enterrament està formada per la Mort, els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca, el carruatge mortuori a cavall que traslladarà el fèretre del Rei Carnestoltes, les autoritats de la Cort, vídua i ploraneres i la Banda de Música de l’EMM M. Dolors Calvet.

L’enterrament passarà pels c/ Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, rbla. Nostra Senyora, av. Tarragona i c/ Bisbe Morgades. Arribats al Tívoli, es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat i es farà la incineració del Rei Carnestoltes XVIIè i I de Vilafranca. Tot seguit, sardinada popular a càrrec de l’Associació de Barbuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: