Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parlament ha aprovat una nova línia de bus Exprés entre l’Alt Penedès i la UAB

El bus a la Universitat Autònoma de Barcelona parades a Vilafranca i Sant Sadurní.

Aquest dimecres la diputada sadurninenca d’ERC Rut Ribas ha presentat la proposta a la Comissió de Territori del Parlament per tal de posar en marxa una nova línia de bus que uneixi la comarca de l’Alt Penedès amb la UAB. També ha presentat un document amb 106 signatures d’estudiants de la comarca a favor d’aquesta nova línia.
El portaveu de Junts x Catalunya, Eduard Pujol, anunciava el vot a favor a la proposta recordant que ja s’estava treballant en aquesta línia.
Es tracta d’una de les reivindicacions històriques dels estudiants de la comarca, ja que per anar a la UAB han d’agafar dos trens i un bus llançadora. Amb l’acord de la comissió que ha aprovat per unanimitat la proposta republicana i amb la previsible aprovació dels pressupostos del 2020, es farà realitat la demanda dels estudiants penedesencs de tenir el trajecte entre la comarca i la UAB.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: