Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Eh man hé, la mecànica del alma’ obrirà diumenge la temporada teatral a Cal Bolet

‘Eh man hé, la mecànica del alma’ obrirà diumenge la temporada teatral a Cal Bolet

Es tracta d’un espectacle de titelles que ha estat premiat a la Fira de Titelles de Lleida de 2019, i que se centra en parlar de les emocions i la imaginació.

Aquest diumenge 16 de febrer a les 7 de la tarda s’inicia la programació teatral de Cal Bolet amb ‘Eh man hé, la mecànica del alma’, de la companyia ‘Zero en conducta’.
Antigament, la tribu dels Cheyenne anomenava ‘Eh man hé!’ les persones amb diversos esperits. Nolan no sap que és un ninot. Ell pot sentir, escoltar i percebre tot el que passa al seu voltant, igual que qualsevol persona. Voldria cridar, moure’s o plorar, però no ho pot fer. Nolan és presoner de la seva condició, però no vol caure en la desesperació, de manera que crearà un món propi ple de somnis, màgia i esperança.
Cinc actors, ballarins i titellaires són els esperits que li donen vida, emocions i imaginació i ens demostren que l’ànima dels titelles no és tan diferent de la de les persones.
La companyia ‘Zero en Conducta’ és una companyia creada amb la intenció d’explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. L’espectacle que porten a Vilafranca va rebre el Premi Drac d’Or del Jurat Internacional i Juvenil i el Drac d’Or a la millor interpretació a la Fira de Titelles de Lleida 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: