Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimecres es presenta a Vilafranca Baula Xarxa Solidària, un nou projecte polític i solidari

Dimecres es presenta a Vilafranca Baula Xarxa Solidària, un nou projecte polític i solidari

Baula vol ser un col·lectiu de suport i solidaritat amb persones i col·lectius que pateixin repressió per les seves idees politiques.

Baula és una organització antirepressiva que ajuda en la cobertura econòmica i política de casos repressius quan les persones perseguides siguin veïnes de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf, amb independència de quin i on sigui el Jutjat, Tribunal o òrgan de l’administració al que s’enfrontin.
Baula treballa també per exercir la solidaritat antirepressiva amb totes les persones i col·lectius del país que siguin represaliats per motius polítics, com podrien ser les citacions de les darreres setmanes al territori relacionades amb les mobilitzacions a la Jonquera. També exerceix la solidaritat, especialment en les persones preses i exiliades, en el marc de la lluita del poble català per el seu alliberament.
La presentació dimecres dia 26 comptarà amb la presència de Eva Prous, advocada i membre d’Alerta Solidària; Benet Salellas, advocat; i Jaume Ramon membre de Baula.
El promotors de Baula consideren que la repressió contra els moviments transformadors i l’independentisme no és un accident ni un error del sistema, si no que es tracta d’un fet estructural. Davant d’això, la lluita antirepressiva és una lluita molt important per al moviment d’alliberament social, nacional o antifeixista. Baula és una organització assembleària, legal i de voluntat transparent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: