Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns quedaran tallats al trànsit per obres tres carrers de Vilafranca

El proper dilluns 24 de febrer estarà tallat al trànsit el c/ Cal Bolet, des del c/ Migdia a la rbla. Nostra Senyora, amb motiu dels treballs de millora de la xarxa d’abastament d’aigua.

El tall de trànsit abastarà de les 8 del matí a les set de la tarda aproximadament i els vehicles que accedeixin al c/ Cal Bolet s’hauran de desviar pel c/ Migdia.
També dilluns quedarà tallat el c/ Ferran, entre la plaça de l’Oli i el c/ Ponent, entre les 8 del matí i les sis de la tarda per tal d’efectuar obres de reparació del paviment.
L’accés a l’aparcament situat darrera la biblioteca Torras i Bages i a la plaça de l’Oli s’haurà de fer pel c/ Sant Pau i per l’accés a l’aparcament des de la mateixa plaça de l’Oli. La sortida de l’aparcament pel carrer Ferran estarà obert també.
Aquestes obres s’executen dilluns perquè és festiu escolar de lliure disposició i d’aquesta manera no s’entorpeixen els accessos als centres educatius.
I finalment també dilluns estarà tallat al trànsit el c/ del Cid, des del c/ Pere Alagret al c/ Igualada, amb motiu dels treballs de substitució d’una reixa d’embornal enfonsada. El tall de trànsit abastarà d’un quart de deu del matí fins a un quart d’una del migdia aproximadament i els vehicles que accedeixin al c/ del Cid seran desviats pel c/ Pere Alagret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: